Hirdetések és közlemények

UNTRR sajtóközlemény, 2012.10.25. – Rovignetta okostelefonon - iOS, Android şi Windows mobil alkalmazás

Rovignetta okostelefonon - iOS, Android şi Windows mobil alkalmazás 

Új rovignetta-vásárlási lehetőség áll a romániai gépkocsivezetők rendelkezésére, járkálás és erőfeszítés nélkül. Az e-rovigneta.ro honlap újabb lehetőségeket tár az úthasználók elé, hogy az úthasználati díjat kifizethessék a CNAIR részére,szolgáltatásait mobiltelefon-alkalmazásokon keresztül is elérhetővé téve.

Az e-rovinieta alkalmazás a jelenlegi piacon található fontosabb okostelefon operációs rendszerekkel iOS, Android şi Windows Phone – kompatibilis formában rendelkezésre áll. Az alkalmazás DÍJMENTES és bármilyen internet-csatlakozási terminálon használható.

A Romániai Közúti Fuvarozók Országos Szövetsége vállalja, hogy az e-rovinieta.ro -  a törvényi előírásoknak megfelelő úthasználati díj kifizetését szolgáló, bármely romániai úthasználó által igénybe vehető performáns platform - 2011. évi működésbe helyezését követőn is állandó jelleggel újítja e szolgáltatást, illetve új, korszerű és könnyen hozzáférhető szolgáltatásokat hoz a piacra.

“Az UNTRR a piaci keresletet elégíti ki, és állandó jelleggel adaptálja termékeit és szolgáltatásit oly módon, hogy azok felzárkózzanak a legújabb fogyasztási trendekhez. Ma a mobiltelefon szinten mindenki életében jelen van, következésképpen természetes a döntés, hogy a szolgáltatás mobil telefonon is rendelkezésre álljon.” – nyilatkozta Radu Dinescu, az UNTRR főtitikára.

Az alkalmazást bármely természetes vagy jogi személy igénybe veheti, és korlátlat számú úthasználó vagy jármű részére megrendelheti a rovignetták. A rendeléseket saját a adatoktól függően helyezik el, mely adatokat a későbbi rendelések megkönnyítése érdekében tárolják. Az alkalmazások elmentik a kibocsátott rovignettákat is, így a felhasználó bármikor ellenőrizheti rendelése stádiumát, és nyomon követheti rovignettái érvényességégnek kezdeti és lejárati időpontját, stb.

Mi több, az alkalmazás az e-rovigneta.ro honlapon már jól ismert kedvezményeket kínál, automatikusan megküldi a számlát a vevő e-mail címére, sőt e-mail-ban vagy SMS-ben közli a kibocsátott rovignetta sorszámát is.

UNTRR partner az alkalmazás kidolgozásában: Native On Line.

Valamennyi jog fenntartva 2010 - 2021 @ Romániai Közúti Fuvarozók Országos Szövetsége
Designed by